пʼятниця, 05 серпня 2011 09:39

Олександр Кривошапко робить собі татуювання у формі мікрофону

Фіналіст шоу "Х-фактор" Олександр Кривошапко робить собі 2 татуювання - на кисті руки та плечі.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів майстер татуювання Сергій Гоголь під час презентації першого кліпу Олександра Кривошапка у столичному "Крістал-Холі".

"На кисті почав вибивати йому мікрофон, а на плечі — квітучу сакуру. Зараз Олександр татуювання нікому не показує, бо роботу ще не завершили", - сказав він.

Сергій Гоголь розповів, що з Олександром познайомився під час його концерту в палаці культури КПІ.

"Це було 9 березня цього року. Після концерту я з дуру всунув йому свою візитку. Він одразу загорівся. Наступного дня подзвонив і попросив щось йому вибити", - поділився майстер.

"Татуювання вибирали разом. Мікрофон символізує те, чим займається Олександр. Сакура — символізує молодість, красу і здоров'я. Вона нейтралізує погані думки і депресивний настрій", - додав Сергій Гоголь.

Татуювання Сергій робить вдома.

"Робити татуювання — це моє захоплення. В салоні працювати не можу, бо маю іншу основну роботу", - зауважив він.

Олександр Кривошапко поки свого татуювання не показує. На презентацію кліпу він прийшов у сорочці з довгими рукавами.

Нагадаємо, що після одруження з танцівницею Тетяною Денисовою Кривошапко витатуював на зап'ястку дату її народження. Він також має татуювання на спині і внизу живота.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Кривошапко робить собі татуювання у формі мікрофону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі