вівторок, 13 березня 2012 10:41

29-річна шотландка була одружена вже 4 рази і збирається вп'яте

29-річна шотландка була одружена вже 4 рази і збирається вп'яте

Шотландка Елісон Сміт до 24 років встигла одружитися з чотирма чоловіками. Перший чоловік Елісон неочікувано втік з її матір'ю усього за десять днів після весілля. З другим вона розлучилася просто перед весільною церемонією, а третій виявився двоєженцем.

З четвертим чоловіком, Алексом Шепердом, велелюбна Елісон прожила три роки та виховувала дитину, поки Алекс не впіймав дружину на гарячому з майбутнім, п'ятим чоловіком, Метью Г'юмом.

Шеперд зізнався, що мріяв про спокійне родинне життя з Елісон, але тепер він хоче лише якнайшвидше розлучитися.

"Я добре знав Елісон та усіх її попередніх чоловіків. Коли ми збирались одружитись, я думав, що вона змінилась, але тепер бачу, що ні." - зізнався колишній чоловік.

Сама молода жінка зізнається, що не пишається тим, що за такий короткий строк встигла 4 рази одружитися, але тепер впевнена, що знайшла свою долю і готова прожити з Метью все своє життя.

Вп'яте до вівтаря Елісон Сміт вестиме її перший чоловік, який тепер одружений з її 53-річною матір'ю. "Раніше мене непокоїв той факт, що Джордж тепер - з мамою, але тепер я не можу собі уявити кращого батька, ніж Джордж."

Зараз ви читаєте новину «29-річна шотландка була одружена вже 4 рази і збирається вп'яте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі