вівторок, 21 грудня 2010 01:45

У жінки телефоном видурили дві тисячі гривень

Опівдні 1 грудня в 50-річної Тетяни Коломієць із міста Умань Черкаської області задзвенів телефон. На екрані висвітилось "номер засекречен".

— Я саме внучку бавила, — згадує жінка. — Схопила трубку, а там наче голос сина: "Мама, у мене біда, поможи". І замовк. Я злякалася дуже. Тоді почав говорити якийсь чоловік. Назвався Ігорем Володимировичем, сказав, що працює в райвідділі міліції. Розповів, що мій син із кимось побився і вкрав телефон. І що в нього в кабінеті сидять свідки. Потім запевнив, що справу можна владнати за 2 тисячі гривень. Я розволнувалася. Він сказав, щоб гроші принесла за півгодини.

Тетяні не було з ким залишити онуку.

— Сказала, що принесу гроші, тільки невістка прийде, — продовжує. — Пообіщала, що нікому не розкажу. За півгодини знову заздзвонив Ігор Володимирович. Попросив, щоб гроші не несла, а купила картки поповнення "Київстар". Я дочекалася невістку, і швидко пішла по ларьках скуповувати картки. Купила 20 штук по 100 гривень. Він мені надзвонював. Навіть дав номер свого мобільного: "Будуть питання — дзвоніть".

Тетяна Коломієць пішла до чоловіка в лікарню. Дорогою набрала сина на мобільний.

— Синочок, тебе випустили? Не били? А він мені: "Мама, я цілий день на роботі". Тоді поняла, що мене кинули. Пішла в райвідділ. Там ніякого Ігоря Володимировича немає. Ми з чоловіком інваліди, на групі обоє, останні гроші забрали.

Міліціонери шукають шахраїв.

— У нас уже був такий випадок у травні, — каже 35-річна Людмила Поліщук із  міськвідділу міліції. — Але тоді чоловік подзвонив сину, перш ніж купувати картки.

Зараз ви читаєте новину «У жінки телефоном видурили дві тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі