четвер, 22 грудня 2005 18:12

Шон Карр бив дружину?

 

Весілля Євгенії Тимошенко та рок-музиканта Шона Карра призначене на 2 жовтня. Вінчання відбудеться в Києві — в Києво-Печерській лаврі. Потім молодята поїдуть у старовинний замок Ріплі, графство Йоркшир. А 17 вересня Шон подався на Хортицю, де святкували день найвідомішого українського острова. За козацькою традицією, британець випив кухоль пива з шаблюки та занюхав його "оселедцем" козака.

Тим часом колишня дружина Карра розкрила деякі подружні секрети.

— Шон був засуджений до двох років виправних робіт за те, що побив мене, — розповіла Емма Карр британському таблоїду "Мейл он сандей".

Начебто три роки тому, на Різдво, Шон напідпитку та під впливом кокаїну зламав їй верхню щелепу та вибив два зуби.

Шон, натомість, каже, що з "наркотиків" вживає лише сигарети і ніколи не був одружений офіційно.

Шон вчить українську мову й називає Юлію Тимошенко "мамою"

Вони "розбіглися". Згодом Шон умовив Емму повернутись і запропонував одружитися. Тоді вони купили будинок і записали його на Карра.

— Шон був такий одержимий грошима, що хотів, аби я підписала шлюбний контракт, — каже Емма.

Вона скаржиться, що чоловік сплачував на дитину лише 47 фунтів щотижня. Хоча батько залишив йому взуттєві магазинчики, солідні гроші та будинок вартістю 500 тис. фунтів. Емма стверджує, що Карр купив два будинки за кордоном — у Єгипті та Іспанії.

Востаннє вона бачилася з Шоном, коли той уже мав статус зятя Тимошенко. Він начебто говорив про "озброєних охоронців, багатство та особисті плани".

— На Шоні був піджак зі шкіри вовка, який коштує 4 тисячі фунтів. Сказав, що йому потрібні гроші, аби вкласти в бізнес з "мамою", — пускає шпильку Емма Карр.

25-річна Євгенія та 36-річний Шон познайомилися в єгипетському барі. Дівчина закохалася з першого погляду. Шон запросив її на фестиваль байкерів. Там Євгенія дізналася, що її хлопець лагодить взуття, займається металоремонтом, грає в рок-групі "Крики в долині смерті" і має 10-річну доньку Шейлі. А у вільний час любить плавати з аквалангом.

Майбутню тещу Карр уперше побачив на Майдані під час помаранчевої революції. Англієць уже освоївся в Києві. Перевіз сюди свого ротвейлера Салема, вчить українську мову й називає Юлію Тимошенко "мамою". Майбутні молодята оселилися в будинку Тимошенків за містом.

Шон відновив свій рок-гурт. 24 серпня, під час святкування Дня незалежності, він уперше виступив на Майдані. 15 вересня презентував диск "Просто божевільний".

Для Євгенії Шон готує йоркширський пудинг та шефердський пиріг. Відставка майбутньої тещі, кажуть, не дуже його схвилювала.

На запитання, чи приготував він весільний подарунок для нареченої, Шон  відповідає, що в Англії це не прийнято.

Зараз ви читаєте новину «Шон Карр бив дружину?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі