пʼятниця, 27 вересня 2013 00:30

Мазурок похований між двома Валентинами

"Без тебя для нас опустела земля. Как жестока судьба, что тебя отняла" — такий напис викарбований на надмогильній плиті 38-річного Ярослава Мазурка, киянина, який 26 вересня торік розстріляв у торговельно-розважальному центрі "Караван" чотирьох охоронців.

Ярослав похований на Північному кладовищі, що за 40 км від столиці. Ділянка №31, ряд №7, 37-ме місце. Маленька надгробна плита із чорного шліфованого граніту, на ній напис: "Мазурок Ярослав Теодозійович 13.06.1974-07.11.2012", знизу викарбувані дві троянди. Фотографії і квітів немає. Плиту встановили кілька днів тому. На тротуарній плитці навколо ще не висох бетон, крізь свіжий пісок не пробилась жодна травинка, валяється етикетка від мішка з цементом. Поряд стоїть червона лампадка.

Могила "караванського стрілка" одразу при дорозі. Біля надгробної плити — могила 72-річного Володимира Богадельного, в ногах — ще не упорядковане поховання 81-річної Валентини Федорінової, праворуч — занедбана могила 42-річної Валентини Шеметової. Неподалік стоїть дерев'яна лавка, валяються рештки банки з-під квітів.

Зараз ви читаєте новину «Мазурок похований між двома Валентинами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі