понеділок, 09 квітня 2018 00:21

Системи поливу встановлюють "під ключ"

Власники присадибних ділянок часто стикаються з необхідністю постійно поливати рослини. Доводиться відрами носити воду, щоб урятувати помідори, огірки. А через тиждень, коли власник знову приїжджає на дачу, земля знову пересохла. Уникнути цього допоможе система крапельного поливу.

Змонтувати її можна на будь-якій ділянці — маленькій чи на величезних полях.

— Крапельний полив — це зручно. Система працює залежно від погоди, — розповідає 49-річний Сергій Рибачек, власник мережі магазинів "Садочок". — Можна змонтувати її так, щоб вмикалася погодинно. Автоматично чергує час поливу й кількість води, потрібні для різних видів. При цьому рослини почуваються комфортно і дають кращий урожай.

Змонтувати систему крапельного поливу можна "під ключ". Спеціалісти компанії розрахують, який полив потрібен, розпланують і встановлять систему. Ціна залежить від площі, причому для великих полів вона буде дешевша.

— Із системою поливу врожайність значно зростає, тому більшість затрат окупиться за сезон. До того ж це економить воду й контролює її раціональне витрачання. Не забиває водою з відра, а легенько поливає під корінь, що не шокує рослину, — каже Рибачек.

Систему обладнують датчиками дощу, встановлюють вай-фай і навіть є можливість поливу через інтернет.

Наталія СТОЛЯРЧУК

Детальну інформацію можна дізнатися в мережі магазинів "Садочок" за адресою:

м. Вінниця, вул. Чехова, 2, тел.: 0(432) 27 16 68, 0(67) 430 13 69, 0(97) 564 75 63

Зараз ви читаєте новину «Системи поливу встановлюють "під ключ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі