понеділок, 06 серпня 2018 05:51

Із "Санекс Septix" забувають про обслуговування вигрібної ями

— Улітку вивозимо онуків до села, — каже 55-річна Валентина Качмаренко з міста Новояворівськ на Львівщині. — Там завжди були проблеми з вигрібною ямою. Вона швидко ­наповнюється, а асенізатора нема. Використовуючи біопрепарат, про ці клопоти забула.

"Санекс Septix" — ефективний біозасіб для переробки відходів вигрібних ям, септиків і каналізації в будинках та квартирах.

— Біопродукт перетворює відходи на рідину, яку за три місяці постійного використання зливаю на траву. Це прекрасне добриво, трава навіть у листопаді стоїть зелена. А ще фахівці фірми порадили застосовувати "Санекс Біо Дрен", щоб труби прочищати. Тепер немає смороду з каналізації, а вода збігає швидко завжди.

Біопродукти "Санекс Septix" діють за будь-якої температури. Для зручності використання також є "Санекс Комплекс" у вигляді таблеток.

— Біотаблетки зручні в ­користуванні. Особливо для мене, коли на руках діти і немає часу на вигрібну яму. Просто закидаю таблетку біопрепарату в бачок.

На сайті http://t-klio.dp.ua можна обрати оптимальний для вас продукт. Менеджери допоможуть вибрати потрібний вам біопрепарат.

Зараз ви читаєте новину «Із "Санекс Septix" забувають про обслуговування вигрібної ями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі