понеділок, 27 червня 2016 00:05

Біопрепарати "Санекс" не шкодять здоров'ю

Львівський еколог Максим Станишин, 35 років, перевірив безпечність хімічних засобів, якими користуємося вдома. Такий експеримент вирішив провести після народження доньки.

— Наші бабці та дідусі не знали жодної хімії. Для прання у них було господарське мило. Ним і милися. Молоді дівчата замість помади використовували червоний буряк. Такої недуги, як алергія, ніхто не знав. Її ­породила цивілізація, — розповідає.

— Зайшов у нашу ванну. На полиці — майже 20 баночок з хімією. Засіб для миття посуду, для прибирання на кухні, поліроль, пральний порошок, шампунь, — перераховує. — Усе це потрапляє в стічні води і повертається з питною водою. Там багато фосфатів, стабілізаторів, відбілювачів. Це ми п'ємо. З тієї води варимо суп дітям. Потім по півдня стоїмо в черзі до педіатра. Бо у дитини слабкий імунітет, порушений обмін речовин. Дитячі онкологічні відділення ­переповнені.

Станишин протестував майже всі засоби, які пропонує ринок. Зупинився на біопрепаратах "Санекс".

— Вони містять бактерії, що поїдають будь-які органічні речовини та гниль. Не завдають шкоди дов­кіллю й людині. "Санекс Універсал" екстрено очищає каналізаційні труби від жирів, решток їжі та інших ­органічних відходів. У підземні води потрапляє очищена рідина. Таблетки "Санекс Комплекс" переробляють фекалії, папір, білки й жири. Таку достатньо раз на місяць покласти в туалетний бачок.

Біопрепарати "Санекс" можна замовити на сайті t-klio.dp.ua. Всі покупці візьмуть участь у червневій лотереї.

Зараз ви читаєте новину «Біопрепарати "Санекс" не шкодять здоров'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі