понеділок, 04 вересня 2017 12:29

Жінка вбила коханку свого чоловіка

Жінка вбила коханку свого чоловіка
Жінка вдарила по голові коханку чоловіка

На Херсонщині в селі Каховського району жінка з ревнощів вбила коханку чоловіка.

Побиту 30-річну жінку у непритомному стані в приватному будинку знайшли сусіди. У потерпілої була відкрита черепно-мозкова травма. Жінка померла по дорозі в лікарню, повідомляє прес-служба поліції Херсонської області.

За даними правоохоронців, підозрюваною є 41-річна сусідка загиблої.

"Зловмисниця пояснила, що напередодні пішла в гості до сусідки і застала у неї чоловіка, який їй зраджував. Наступного дня вона прийшла з роботи і не застала чоловіка вдома. Жінка вирішила, що він знову пішов їй зраджувати із сусідкою. Дружина пішла до суперниці, щоб з'ясувати стосунки. Потерпіла не відчиняла двері, і жінка взяла дерев'яну палицю, вибила вікно і залізла в будинок. Там вона побила сусідку по голові, після чого пішла до себе додому і розповіла чоловікові, що побила його коханку", – повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор із "Твін Пікс" намагався вбити свою колишню

Зловмисниця запевняє, що вона не хотіла смерті суперниці, а лише намагалася її провчити. Правоохоронці зазначають, що всі учасники конфлікту мають середні характеристики і зловживають спиртними напоями.

Жінку затримали. Кримінальне провадження відкрили за фактом "Умисне вбивство". Карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

У селі Калинівка Зборівського району Тернопільської області 26-річний чоловік вбив та втопив у місцевому ставку 38-річну жінку. Познайомились на сайті знайомств. Того дня було їхнє перше побачення.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вбила коханку свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі