четвер, 07 липня 2022 08:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Загроза для Одеси: Братчук розповів про присутність РФ у Чорному морі

Загроза для Одеси: Братчук розповів про присутність РФ у Чорному морі
У районі Добрянки наші воїни майже повністю знищили диверсійно-розвідувальну групу противника й успішно відбили ворожий штурм ворога, що послідував за цим. Фото: pixabay.com

Ніч в Одесі й області минула під сигнали повітряної тривоги.

Російський противник загрожує регіону ракетними атаками з повітря і Чорного моря, заявив уранці 7 липня речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

"Рашистські кораблі в акваторії моря перебувають у готовності до нанесення ракетних ударів. В області триває контрдиверсійна робота, про результати якої повідомимо пізніше. Дух Змієбаївки тішить нескореністю. Взяти Одесу ворог нездатний. Бойові частини з одеською пропискою лупцюють рашистів на південному напрямку", – йдеться в повідомленні.

У районі Добрянки на Херсонщині диверсійно-розвідувальна група ворога до 10 осіб вчора вранці здійснила спробу проходу в тил українських підрозділів, додав Братчук. Втративши п'ять окупантів вбитими й одного пораненим, ДРГ відійшла назад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ готуються звільняти Херсон – аналітики США про ситуацію на півдні

В акваторії Чорного й Азовського морів загарбники утримують у готовності до завдання ракетних ударів по об'єктах інфраструктури на території України чотири носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр". Наші ракетно-артилерійські й авіаційні підрозділи на визначених напрямках продовжують бити по опорних пунктах, місцях зосередження та складах противника.

Зараз ви читаєте новину «Загроза для Одеси: Братчук розповів про присутність РФ у Чорному морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі