понеділок, 04 липня 2016 14:00

Хабар за "кришування" вимагав у підприємця працівник вінницької поліції

 

У Вінниці слідчі прокуратури викрили у хабарництві начальника сектору місцевого відділку поліції Національної поліції у Вінницькій області. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомила прес-секретар прокуратури Ірина Вихованець.

НАГАДАЄМО, ЩО на Черкащині за хабар у 50 тис. грн затримали двох полійцейських

"Поліцейський вимагав у підприємця 6000 за те, що він його "кришуватиме". Взамін обіцяв не перешкоджати будувати бізнес. Посередником стала мама хабарника. Жінку затримали, коли вона отримала частину коштів біля одного з кафе на Привокзальному ринку. Дізналися про інцидент від потерпілого. Оскільки звинувачений працює в поліції, справою займається прокуратура", – каже Вихованець.

Поки триває досудове розслідування підозрюваний знаходиться під вартою з правом на внесення застави. Його мати – під домашнім арештом. Працівнику поліції загрожує позбавлення волі від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох поліцейських упіймали на хабарі в 49 тисяч гривень

Зараз ви читаєте новину «Хабар за "кришування" вимагав у підприємця працівник вінницької поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі