понеділок, 04 червня 2018 12:22

"Втратила відчуття землі": українка виграла співочий конкурс у Криму

"Втратила відчуття землі": українка виграла співочий конкурс у Криму
Єва Льопа стала переможницею "Дитячої нової хвилі", що відбулась в Криму. Фото: facebook.com/groups/454854171381854

У Криму на конкурсі "Дитяча нова хвиля" перемогла 12-річна Єва Льопа з Кременчука Полтавської області. Вона матиме змогу зняти кліп на власну пісню.

Вокальні змагання відбулись 31 травня-1 червня в "Артеку", пише "Телеграф".

У журі були зірки російського шоу-бізнесу: Сергій Лазарєв, Олег Газманов, Лариса Доліна, Микола Басков, Лев Лещенко. Очолював суддів композитор Ігор Крутий.

Соцмережі бурхливо відреагували на перемогу українки. Більшість дописувачів критикували матір дівчини Юлію Льопу та саму ідею участі в російському конкурсі.

"Зовсім маманя втратила відчуття землі? Нащо тягнути дитину, яка виграла різні конкурси ("Голос.Діти" у тому числі) в Артек, щоб її використали пропагандони як приклад "мишебратства". Скільки вона грошей за це отримала?", - написала Маша Вєтрова у спільноті "пан Крим".

"Дехто пише, що ця дівчинка приїхала нас "підтримати". Так, вона не порушила закон і має право. Але на мою думку, це не підтримка, це плювок", - зазначила Тетяна Москаленко з Севастополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радянська форма та червоні прапори – як пройшов останній дзвоник у Криму

Поодинокі користувачі пишуть схвальні коментарі на підтримку Єви Льопи.

"Дитина не поїхала укладати якісь угоди з окупаційною владою і не було порушення національного законодавства. Навіщо нагнітати ситуацію? Чи ви хочете, щоб для наших громадян, які, на жаль, проживають в жорстких умовах окупації співали лише російські виконавці? Українська дівчинка виграла в конкурсі на території України (на окупованій...але...), - написала Tanya Tikhonchik, прес-секретар прокуратури АР Крим.

Ректор Сумського педуніверситету Юрій Лянний у 2017-18 роках направляв студентів вишу на проходження практики в окупованому Криму. За це Міносвіти оголосило посадовцю догану. Його позбавили премії. Питання про звільнення не стояло.

Зараз ви читаєте новину «"Втратила відчуття землі": українка виграла співочий конкурс у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі