четвер, 16 червня 2016 11:46

Втікач від поліцейських розбив дві машини
7

Сьогодні у Вінниці п'яний водій червоного "Рено" намагався тікати від поліцейських. На перехресті на великій швидкості "влетів" у дві інші машини, повідомляє "20 хвилин".

"Водій "Рено" випивав у "Мандрівнику", що на перехресті Серія Зулінського та Липовецької, - каже представник вінничанин Станіслав Нижник-Оскольський. - Він був настільки п'яний, що у машину після цього просто вповзав. Не зупинився на вимогу поліцейських, а на великій швидкості продовжив рух. Ледь не збив патрульного. На розі Київської та Академіка Янгеля "влетів" у дві машини. А потім вийшов з авто та почав тікати. Зловити втікача допоміг хлопець, який побачив інцидент з балкону своєї квартири."

У "Рено" було ще двоє пасажирів - їх піймати не вдалося. Удар був такої сили, що "Део", у яку врізалося "Рено", відкинуло на кілька метрів, зігнула дорожній знак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроавтобус із пасажирами розбився об дерево

"Люди зараз не залишаються байдужими, - говорить Нижник-Оскольський. - І це, безумовно, дає позитивний результат."

Зараз водій "Рено" знаходиться у лікарні. Також у медичний заклад забрали й водія машини, яку зачепило "Рено".

Нагадаємо, 14 червня на автошляху біля села Привітне Муровано-Куриловецького району спалахнула "Dacia Logan" з причіпом. 47-річний водій і троє його пасажирів загинули.

Зараз ви читаєте новину «Втікач від поліцейських розбив дві машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі