пʼятниця, 23 травня 2014 13:59

У Львові дідусі та бабусі змагалися у турнірі з боулінгу
8

Фото: Предоставлены организаторами

22 травня львівські дідусі та бабусі взяли участь у турнірі з боулінгу, який організував Львівський міський територіальний центр, за підтримки боулінг-клубу "City Bowling".
"Сьогодні ми спостерігаємо цікавий захід – змагання з боулінгу між командами відвідувачів районних центрів дозвілля нашої установи. До складу кожної команди входить п'ять учасників. Це лише можна назвати змаганням, а, насправді, завдання заходу – це позитивні емоції його учасників і дружнє спілкування", - розповів в. о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Захід є продовженням циклу заходів активного відпочинку для мешканців літнього віку м. Львова. Минулого року з цього циклу були проведені такі заходи, як ретро-вечірка "Знову молоді" та кулінарний конкурс "Майстер кухні".

"Сьогоднішній захід проводиться завдяки боулінг-клубу "City Bowling". Клуб також організував безалкогольні напої для учасників заходу, за що Львівський міський територіальний центр висловлює щиру вдячність", - зазначив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціонування системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова.

Зараз ви читаєте новину «У Львові дідусі та бабусі змагалися у турнірі з боулінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі