неділя, 25 серпня 2024 20:25

У Львові працівниця ОВА під час виконання гімну відмовилася встати та показала вульгарний жест: відео

У Львові працівниця ОВА під час виконання гімну відмовилася встати та показала вульгарний жест: відео
У Львові працівниця ОВА під час виконання гімну відмовилася встати та показала вульгарний жест. Фото: скріншот

Працівниця Львівської ОВА під час публічного виконання державного гімну продемонструвала вульгарний жест на адресу людини, яка її знімає.

Інцидент зафіксувала волонтерка Леся Менкуш-Мальків 23 серпня під час акції біля будівлі Львівської облдержадміністрації. Відео виклала група "Варта-1" у Facebook.

На кадрах видно, як молода жінка сидить на лавці, втупившись у телефон та затуливши вуха навушниками. Тим часом люди довкола неї починають співати державний гімн, поклавши руку на серце.

У кадрі майорить синьо-жовтий прапорець. Через мить жінка на лавці демонструє середній палець руки на адресу людини, яка знімає її на відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зʼїжджають з глузду": продюсер Полякової висловився про повернення Винника

Як написала волонтерка, непристойним жестом жінка відповіла на зйомку відео після того, як відмовилася встати під час виконання гімну. Акція, на якій трапився цей інцидент, була організована сім'ями полонених і зниклих безвісти.

Як повідомляє видання Zaхid.net, "героїнею" цього відео стала співробітниця Львівської ОВА Лідія Токарєва, яка працює в адміністрації від 2017 року, її остання посада - провідний спеціаліст відділу аналітичної роботи управління інформаційної політики.

За сумісництвом вона працює асистенткою на кафедри теорії та історії політичної науки Львівського національного університету ім. Івана Франка.

У департаменті внутрішньої політики ЛОДА журналістам повідомили, що наступного дня після інциденту, в суботу, 24 серпня, Токарєва написала заяву на звільнення.

Позафракційний народний депутат Артем Дмитрук, який в Україні захищав церкву Московського патріархату, незаконно виїхав за кордон.

Він незаконно покинув територію України у суботу 24 серпня. Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Крім того, того ж дня нардеп залишив територію Молдови і через аеропорт "Кишинів" полетів в Італію ( рейс о 17:40 Кишинів - Рим).

Наразі правоохоронці зʼясовують всі обставини незаконного перетину державного кордону.

Зараз ви читаєте новину «У Львові працівниця ОВА під час виконання гімну відмовилася встати та показала вульгарний жест: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі