пʼятниця, 05 лютого 2016 17:14

Вінницькими полісменами керуватиме кримчанин зі скандальним минулим

Відсьогодні поліцією Вінниччини керуватиме Антон Шевцов. Підполковник переїхав з Чернігова. Там займав посаду начальника міського відділу поліції.

У Вінниці Антона Шевцова представив заступник Голови Національної поліції України Олексій Руденко.

Автор: ГУ НП у Вінницькій області
 

"Новопризначений керівник добре знає оперативну роботу, має великий досвід професійної діяльності та під його керівництвом вінницька поліція ефективно виконуватиме поставлені завдання" - наголосив Олексій Руденко.

Губернатор Вінниччини Валерій Коровій пообіцяв підтримувати реформування правоохоронної системи.

"Дякую за високу довіру. Маю досвід роботи у різних підрозділах. Для мене важлива думка кожного працівника. Поважаю усіх, хто готовий до дієвої роботи на благо людей" - підкреслив Шевцов.

Антон Шевцов в органах внутрішніх справ 17 років. Працював на оперативних та керівних посадах в УБОЗ УМВС України в місті Севастополь. Під час захоплення Автономнії Республіки Крим навесні 2014 року Антон Шевцов виїхав з півострова.

На території материкової України служив у роті патрульної служби міліції особливого призначення "Луганськ -1". Близько року брав участь у бойових діях у зоні АТО на Сході України. З липня 2015 року очолив Чернігівський міськвідділ поліції, з листопада 2015 - Чернігівський відділ поліції.

Нагадаємо, нині заарештований Геннадій Корбан звинуватив Шевцова у сепаратизмі відразу після його призначення на посаду керівника Чернігівської поліції. Про це написав на своїй сторінці в "Фейсбук". За його словами Антон Шевцов знаходиться в теплих дружніх стосунках з членами партії "Єдина Росія", пише "0462.ua". В момент здачі Криму підполковник вартував і перешкоджав затриманню злочинців з чорної "Тойоти", набитою грішми, зброєю і списками, за якими купували виборців по 205-ому округу. Однак Шевцов не виявлено жодного порушення.

Зараз ви читаєте новину «Вінницькими полісменами керуватиме кримчанин зі скандальним минулим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі