понеділок, 23 липня 2018 12:29

В Україні назріває нова Врадіївка - бунт на Закарпатті

В Україні назріває нова Врадіївка - бунт на Закарпатті
З автомобіля вийшли двоє патрульних і, нібито, безпричинно побили чоловіків. Фото Віктора Повідайчика

Двох жителів села Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області жорстоко побили поліцейські.

Один із чоловіків знепритомнів і правоохоронці залишили його в канаві, а іншого вони вивезли до лісу, де продовжили бити, - пише "Дзеркало Закарпаття".

Один із потерпілих розповів, що інцидент трапився вранці 20 липня. За словами чоловіка, коли він зі знайомим поверталися додому, до них під'їхало авто патрульної поліції. З автомобіля вийшли двоє патрульних і, нібито, безпричинно побили чоловіків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вважає себе козаком: показали фото росіянина, який побив українця на курорті

Після нанесення поліцейськими тілесних ушкоджень один із молодиків знепритомнів, а коли прийшов до тями, на місці вже нікого не було.

За словами другого потерпілого, його на патрульній машині вивезли до Свалявського району в ліс і продовжили бити.

Наразі один із потерпілих перебуває на лікуванні в хірургічному відділенні Воловецької районної лікарні. Чоловіки зняли побої та звернулися до правоохоронців.

Обурені інцидентом місцеві жителі 22 липня влаштували протест і перекрили трасу Київ–Чоп.

"Шановні друзі! Щойно повернувся з поста патрульної поліції в селі Нижні Ворота. Обурені люди перекрили трасу Київ–Чоп. А справа в тому, що поліцейські познущалися над двома нижньоворітськими хлопцями, по-звірячому побивши їх", – написав у Facebook місцевий депутат Віктор Повідайчик.

У харківському відділку поліції правоохоронці познущалися над чоловіком. На дії правоохоронців уже відреагували в Нацполіції.

Зараз ви читаєте новину «В Україні назріває нова Врадіївка - бунт на Закарпатті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі