четвер, 11 липня 2024 16:18

В Одесі відкрили ще п'ять популярних пляжів для відпочинку

В Одесі відкрили ще п'ять популярних пляжів для відпочинку
В Одесі відкрили ще п'ять популярних пляжів для відпочинку. Фото: t.me/odeskaODA

У четвер, 11 липня, в Одесі отримали офіційний дозвіл на відкриття ще п'ять відомих пляжів, які розташовані в районах Аркадії та Великого Фонтану.

Йдеться про відомі пляжі у районі Аркадії - "Ітака" та "Ібіца", також офіційний дозвіл на відкриття отримали пляжі, які розташовані на Великому Фонтані, - "Зебра", "Паблік", "Гранд Петін". Як повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер у Teтegram, зони для оздоровлення та купання поступово доповнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи відкриватимуть цьогоріч пляжний сезон в Києві: у КМДА ухвалили рішення

Це, зокрема, так звані "приватні" (орендовані) ділянки, на яких розташовані ресторани, кафе, нічні клуби тощо. За словами Кіпера, список відкритих пляжів буде доповнюватися в міру проходження перевірок.

Раніше, з 1 липня, ОВА підписала наказ спільний з командувачем оперативним стратегічним угрупованням військ "Одеса" - про доступ людей до пляжних ділянок. Тоді відкрили чотири зони - Інклюзивний пляж та True Man Sun of a Beach й Red Line в Аркадії.

Під час повітряної тривоги, при виявленні підозрілих предметів, під час шторму від 2-х балів та в темну пору доби - перебування людей біля моря заборонено.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі відкрили ще п'ять популярних пляжів для відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі