четвер, 04 лютого 2016 13:54

В Одесі повісився школяр через нерозділене кохання

В Одесі повісився школяр через нерозділене кохання
фото: vk.com

Вчора в Одесі повісився 16-річний Олександр Годулян. Був майстром спорту із більярду, чемпіоном України серед юніорів. Організатор змагань в Одесі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів 31-річний більярдист Артем Приймак.

"Талановитий, добре грав, поводився гідно, ніколи ні з ким не конфліктував. Завжди був на рівні. Я минулої суботи виграв турнір, який організовував Саша. Він повинен був мені вручити кубок і медаль", - розповів Приймак.

Цього року хлопець мав закінчити одеську гімназію №7.

"Це сталося через нерозділене кохання до 22-річної дівчини. Він був душею свого класу. Вчора допізна сиділи з батьками і близькими Олександра, підтримку і розуміння яких в усьому отримував син. Ніхто не може знайти пояснення цьому миттєвому рішенню юнака, що мав стільки планів, такі можливості, стільки здійснених яскравих проектів. У відчаї, що тої миті нікого не знайшлось поруч. Хлопчик поставив крапку у своєму житті після короткої 16-хвилинної розмови з дівчиною", - каже директор гімназії Світлана Мельник.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі повісився школяр через нерозділене кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі