середа, 05 червня 2024 16:21

В Одесі поліцейську змило в море: тіло дівчини шукали кілька днів

В Одесі поліцейську змило в море: тіло дівчини шукали кілька днів
У Чорному морі, у районі пляжу "Аркадія" в Одесі, знайшли тіло поліцейської. Фото: ДСНС

У Чорному морі, у районі пляжу "Аркадія" в Одесі, знайшли тіло поліцейської, яку у минулі вихідні хвилями змило у воду з пірса.

20-річна дівчина, що приїхала з міста Рівне, була на відпочинку. Як повідомили у регіональному главку ДСНС, знайшли дівчину 5 червня.

"Сьогодні вдень, неподалік від місця, де трапилась трагедія, водолази виявили тіло потопельниці", - йдеться у повідомленні.

Потерпілу, 2003 року народження, шукали кілька днів. Було обстежено понад 15 тис. кв. метрів дна та 10 км вздовж берегової лінії. Вчора знайшли взуття зниклої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держприкордонслужбі зробили заяву про річку Тису

Як повідомили правоохоронці, трагедія з 20-річною поліцейською з Рівного Олександрою Олещук сталася 2 червня, близько 20:40 в Одесі, під час фотографування на пірсі.

У квітні 2023 року дівчина закінчила Львівський державний університет внутрішніх справ та була призначена на посаду дільничного офіцера поліції Рівненського РУП.

21 квітня цьогоріч лейтенант поліції була відряджена на курси у відомчому закладі на Кіровоградщині.

"Другого червня, коли сталася трагедія, поліцейська перебувала поза службою", - розповіли у поліції.

За даними місцевих ЗМІ, Олександра було сиротою, її виховувала бабуся.

У Києві цьогоріч не планують відкривати пляжний сезон.

Містянам радять утриматися від відвідування пляжів і зон відпочинку, щоб уникнути масового скупчення людей. Оскільки це ускладнить доступ до укриттів і сховищ під час повітряної тривоги.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі поліцейську змило в море: тіло дівчини шукали кілька днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі