неділя, 03 березня 2024 17:52

В Івано-Франківську затримали банду, яка нападала на перехожих

В Івано-Франківську затримали банду, яка нападала на перехожих
В Івано-Франківську затримали учасників банди, яка нападала на перехожих. Фото: Getty Images

В Івано-Франківську затримали учасників банди, яка нападала на перехожих.

Відео з нападами хуліганів з'явилися сьогодні у соцмережах. Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розповіла нові подробиці побиття військового у Мукачево

"Правоохоронці оперативно встановили учасників правопорушень та одну жінку - потерпілу. Хулігани доставлені до місцевого управління поліції та дають визнавальні покази", - розповіла Онищук.

Глава ОВА зазначила, що спільно з керівництвом правоохоронних органів області вона провела нараду, на якій обговорили ситуацію щодо недопущення в області таких проявів в майбутньому.

3 березня в соцмережах з'явилося відео, на якому невідомі молодики нападали на перехожих на вулицях Івано-Франківська. Серед їхніх жертв були й люди літнього віку. Молодики били своїх жертв та використовували при цьому газові балончики.

Після цього поліція Івано-Франківської області повідомила про відкриття кримінальної справи та роботу зі встановлення зловмисників.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську затримали банду, яка нападала на перехожих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі