середа, 18 березня 2020 04:18

У Чернівцях зупинять весь громадський транспорт

У Чернівцях зупинять весь громадський транспорт
В Чернівцях не ходитиме транспорт. Фото: Сегодня

У середу, 18 березня, в Чернівцях призупиняє роботу весь громадський транспорт.

"Після того, як у 6 буковинців підтвердився коронавірус, я прийняв непросте рішення: 18 березня в Чернівцях повністю припиняє роботу весь громадський транспорт", - під час свого відеозвернення на офіційній сторінці в Facebook повідомив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Також він закликав всі підприємства, установи та організації міста припинити роботу і обмежити кількість людей, які знаходяться в офісі.

"Буде не просто нема на чому дістатися на роботу, а робити це небезпечно. Закликаю керівників установ, організацій, підприємств припинити роботу, обмежити кількість людей, які знаходяться в офісі. Розумію, що введення в області, а, можливо, і у всій Україні надзвичайного стану - це питання не те, що днів, а годин", - додав міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тримати дистанцію: у Львові посилили заходи карантину

Раніше в Чернівцях скасували пільги на безкоштовний проїзд в громадському транспорті до стабілізації епідемічної ситуації.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях зупинять весь громадський транспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі