вівторок, 17 березня 2020 14:38

Тримати дистанцію: у Львові посилили заходи карантину

Тримати дистанцію: у Львові посилили заходи карантину
Власники закладів мають визначити максимальну кількість покупців, які одночасно можуть перебувати в залах

Львівська мерія обмежила до 3 м припустиму дистанцію між покупцями в чергах до магазинів, аптек, АЗС, банків та інших закладів, які працюватимуть в умовах карантину.

Додатковий протокол із правилами відвідування торговельних закладів в умовах карантину опублікували на сайті міськради.

Власники цих закладів мають визначити максимальну кількість покупців, які одночасно можуть перебувати в торговельних залах (із розрахунку 8 людей на кожні 100 кв. м).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більш як 10 осіб не їздити: поліція контролюватиме громадський транспорт

"Відвідування продуктових магазинів, аптек, колцентрів, центрів отримання онлайн-замовлень, АЗС, СТО, банків, поштових установ та магазинів ритуальних послуг повинно відбуватися виключно в разі нагальної потреби. За можливості рекомендуємо всім відвідувачам закладів надіти респіраторні маски. Клієнтам заборонено заходити до закладів, якщо в них уже перебуває максимально припустима кількість відвідувачів. У такому разі клієнти повинні зачекати біля входу на відстані 3 метри одне від одного", – сказано в повідомленні.

Львів'янам рекомендують заходити в торговельні заклади в масках і перед входом дезінфікувати руки антисептиком (кожен заклад зобов'яжуть встановити стійки з антисептиками для клієнтів).

З 16 березня у Львові закрили всі заклади торгівлі й обслуговування, крім продуктових магазинів і аптек. Про таке рішення напередодні ввечері повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Зараз ви читаєте новину «Тримати дистанцію: у Львові посилили заходи карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі