понеділок, 16 березня 2020 10:18

У Львові працюватимуть лише аптеки, заправки та продуктові крамниці

З 16 березня у Львові закрили всі заклади торгівлі та обслуговування, окрім продуктових магазинів та аптек.

Про таке рішення напередодні ввечері повідомив мер Львова Андрій Садовий на Facebook.

Автор: facebook.com/pg/andriy.sadovyi
 

"З понеділка у Львові закриваємо усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Офіційне рішення комісії з надзвичайних ситуацій буде прийнято зранку, але готуватись можна вже. Це рішення стосується також усіх закладів громадського харчування!" - йдеться в дописі.

Ранком понеділка у Львівській ОДА під час позачергового засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердили рекомендації щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19 на території Львівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія переходить на суворий карантин

Зокрема, рекомендували обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим.

Серед інших рекомендацій: обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб, обмежити роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів, окрім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів.

Рекомендують також обмежити пересування населення на адміністративних територіях, переглянути режим роботи громадського транспорту, запровадити дистанційний режим роботи працівників.

Укрзалізниця припиняє міжнародне пасажирське сполучення з 00: 00 годин 17 березня до завершення періоду карантину. Пасажирам повернуть повну вартість квитків на скасовані міжнародні поїзди - без справляння додаткових зборів.

Зараз ви читаєте новину «У Львові працюватимуть лише аптеки, заправки та продуктові крамниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі