вівторок, 17 березня 2020 12:28

Київ і Харків зупиняють метро: назвали час

Київ і Харків зупиняють метро: назвали час
Метро не працюватиме щонайменше до 3 квітня. Фото: @kyivmetroalerts

Київський метрополітен призупинить свою роботу з 23:00 17 березня.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у відеозверненні.

"Сьогодні, з 23:00, Київський метрополітен припиняє перевезення пасажирів, попередньо - до 3 квітня. Наземний пасажирський транспорт працює у звичайному режимі, дублюючи лінії метрополітену", - сказав Кличко.

Він закликав киян піклуватися про себе і залишатися дома.

Заступник харківського міського голови Євген Водовозов повідомив, що в місті метро зупинить роботу о 20:00. До кінця дня планують розробити особливий графік руху наземного громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу Covid-19 виявили ще в понад 13 тис. людей

На вимогу президента Кабінет міністрів ухвалив низку рішень щодо запобігання поширенню коронавірусу у країні. Крім метро, заборонили міжміські пасажирські перевезення та ввели обмеження для громадського транспорту в межах населених пунктів. Обмежили роботу закладів харчування, розваг і послуг. Заборонили масові заходи за участі понад 10 осіб.

Зараз в Україні 7 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. 4 з них заразилися всередині країни. Серед інфікованих 2 людини померли.

Зараз ви читаєте новину «Київ і Харків зупиняють метро: назвали час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі