четвер, 05 червня 2014 15:58

У Полтаві не дозволяли жартувати про події на сході

У Полтаві не дозволяли жартувати про події на сході

  5 червня в приміщенні готелю "Аристократ" в центрі Полтави пройшов кастинг на участь в комедійному шоу "Розсміши коміка". Зареєструвалися 20 учасників. Було багато жартів на воєнну тему, але їх не пропускали.

  Не дозволяли жарти, які стосувалися подій на сході України, у Криму, де згадувалася зброя.

  "Вся країна й так бачить страшні події в новинах, цього їм вистачає. Наша програма на фоні цього допомагає розслабитися. Жарти про зброю, вбивства, терор недоречні, - сказав один із організаторів Олександр Іванов".

  "Ми розраховували на виступ втрьох, готували спеціально сценки. Але одного товариша не відпустили з роботи, недавно влаштувався, - розповів Ігор Виходець з Кременчука, з другом пройшов конкурс далі. - Прийдеться і в Київ на зйомки їхати удвох".

  Подібне шоу українці створили вперше в світі. Організатори розповіли, що кілька країн вже придбали права на використання формату.
"Це Литва, Росія, Казахстан, США. Дуже популярне стало в Китаї. Вони уважно нас слухали, часто передзвонювали та уточнювали деталі, звертаються і зараз, - продовжили організатори".

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві не дозволяли жартувати про події на сході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі