четвер, 07 серпня 2014 14:14

У Харкові учасників АТО навчатимуть ІТ-спеціальностям

У Харкові учасників АТО навчатимуть ІТ-спеціальностям
http://hronika.info

 З 1 вересня у Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця планують розпочати ІТ-курси для учасників АТО. Навчатимуть військовослужбовців безкоштовно.

 "У такий спосіб ми вирішили висловити свою підтримку та подяку бійцям, які зараз боронять нашу країну на Сході України, - розповідає професор кафедри інформаційних систем університету Олександр Щербаков. - Курси триватимуть від двох до чотирьох місяців. Все залежатиме від рівня підготовки військових. Задля його визначення, буде проведено відповідне тестування та опитування всіх потенційних учнів".

 Відвідувати курси зможуть учасники АТО будь-якого віку з усіх регіонів України.

 "Навчальна програма передбачає підготовку ІТ-спеціалістів за кількома напрямками — тестувальники, розробники, фахівці з інтернет-маркетингу тощо. В кожну групу плануємо набрати від 10 до 20 чоловік".

 Після завершення навчання для військовослужбовців передбачено стажування на базі провідних ІТ-компаній України з подальшим працевлаштування.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові учасників АТО навчатимуть ІТ-спеціальностям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі