понеділок, 19 жовтня 2015 11:44

У Черкасах танцівники змагалися за 30 тисяч гривень
6

Фото: Оксана ПРІТЧЕНКО

Понад 400 танцівників з усієї України змагалися за звання кращих на всеукраїнському чемпіонаті "Explosion Battle" в Черкасах. Таких масштабних змагань з вуличних танців в Україні ще не було. Шоу пройшло 18 жовтня у палаці культури "Дружба народів".

Команди танцівників оцінювали в різних номінаціях: Break Dance, Hip Hop, House Dance, Popping. Змагання відбувалися у формі танцювальних батлів. На сцені сходилося дві команди, які почергово під музику танцювали.

"Це подія всеукраїнського рівня, у нас в Черкасах ще такого не було. Приїхав суддя з Німеччини. У нас понад 400 учасників з усієї України. 30 тисяч призовий фонд, який розділяється на вісім категорій. Талановита молодь України має бути винагороджена за свої старання. І я дуже вдячний, що люди цікавляться життям міста, допомагають і хочуть, щоб тут щось відбувалося. Щоб був вогонь, рух, ініціатива і активність", - говорить Максим Оробець, хореограф і організатор чемпіонату.

Глядачі на змаганні могли виграти абонемент на півроку занять у танцювальній студії "Max Dance". Для цього кидали купони зі своїм ім'ям до лототрону.
На чемпіонаті у найважливішій номінації "Hip Hop 3 vs 3" перше місце зайняли дівчата з Черкас: Карина Тищенко, Поліна Волкова і Таня Макаріна. Приз - шість тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах танцівники змагалися за 30 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі