пʼятниця, 11 листопада 2022 10:35

Спецтема: Війна Росії проти України

У центрі Херсона замайорів український прапор: фото

Сьогодні, 11 листопада, в центрі тимчасово захопленого Херсона з'явився прапор України.

Український стяг вивісили активісти руху опору. Про це повідомив місцевий журналіст Костянтин Риженко у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського відповіли, чи можливі переговори з РФ після звільнення Херсона

"Рух опору передає вітання. Слава Україні. Фото зараз", – написав він.

Він опублікував фотофакт, судячи з якого український прапор встановили перед будівлею Херсонської обласної державної адміністрації.

Автор: t.me/nikvesti
  11 листопада в центрі тимчасово захопленого Херсона з'явився прапор України
11 листопада в центрі тимчасово захопленого Херсона з'явився прапор України

Військове командування України не може ні спростувати, ні підтвердити інформацію про відведення російських окупаційних військ із Херсона на лівий берег Дніпра. Українські воїни продовжують наступальну операцію відповідно до свого плану. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний 10 листопада.

У Сполучених Штатах Америки фіксують перші ознаки відступу російських військ із захопленого Херсона. Процес відходу може тривати тижні. Про це заявив голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, пише CNN.

Уранці 10 листопада воїни Збройних сил України повідомили про звільнення від російських загарбників Снігурівки Баштанського району. Місто було окуповане від березня. Бійці 131-го окремого розвідувального батальйону записали відео на тлі піднятого в місті прапора України. На кадрах чути оплески місцевих жителів і слова подяки.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Херсона замайорів український прапор: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі