середа, 12 березня 2014 18:06

Стрияни передали 140 тисяч гривень військовій частині

Стрияни передали 140 тисяч гривень військовій частині
Фото: http://rian.com.ua

Стрийський штаб національного спротиву скерував 140 тис. грн пожертв громадян на повне укомплектування техніки військової частини міста Стрия. Таке рішення прийнято на засіданні Стрийського штабу національного спротиву, передає власкор ІА ZIK.

Із коштів штабу виділено 140 000 грн на запчастини для військової частини, у зв'язку з військовими діями в Криму. Військова частина Стрия приведена у ступінь бойової готовності. Зважаючи на критичні події в Україні і потребу терміново відремонтувати автомобілі у військовій частині, штаб спротиву вирішив посприяти ремонту, виділивши кошти на автозапчастини, шини, вогнегасники, при цьому вестиме ретельний облік коштів, виданих військовій частині на ремонт машин.

У час, коли постає питання можливої мобілізації, постала нагальна потреба привести до ладу транспорт, який є у військовій частині – а це близько 60 одиниць транспортних засобів. На засіданні штабу був присутній інженер з ремонту та експлуатації техніки з військової частини Стрия. Він повідомив, що внаслідок постійного недофінансування не відбувалось належне забезпечення транспортних засобів усім необхідним обладнанням, тож машини вже давно не укомплектовувались.

Зараз ви читаєте новину «Стрияни передали 140 тисяч гривень військовій частині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі