середа, 24 лютого 2016 12:12

Солдата, якого на Львівщині прострелив офіцер, прооперували

Солдата, якого на Львівщині прострелив офіцер, прооперували

20-річного солдата-контрактника, якому напередодні в районі Яворівського полігону на Львівщині з необережності прострелив голову старший лейтенант - прооперували у військовому госпіталі. Хлопець у стабільно важкому стані.

"Солдат сам з Львівщини. Вже повідомили його батьків. Сам хлопець після операції у важкому, але стабільному стані. Сподіваємося, скоро одужає. Щодо старшого лейтенанта, то проти нього буде порушена кримінальна справа. Ведуться слідчі дії. Він допустив грубе порушення статуту поводження зі зброєю. Свій особистий пістолет ПМ офіцер розбирав у вагоні поїзда, коли військові готувалися до виїзду. Для польових умов - це недопустимо, є спеціально прописані правила, де дозволено перезаряджати чи чистити зброю. Має бути розкладена плащ-палатка, повинні бути мішки з піском та спеціальна труба під відповідним кутом", - каже Олександр Поронюк із Західного регіонального медіа-центру.

Військові переконують, жодних неприязних стосунків між солдатом та офіцером не було. Чоловіки разом три місяці тому повернулися із зони АТО.

Раніше повідомлялося, що на Львівщині офіцер вистрілив у солдата-контрактника.

Зараз ви читаєте новину «Солдата, якого на Львівщині прострелив офіцер, прооперували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі