пʼятниця, 29 липня 2022 07:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Сирійський сценарій: Братчук попередив одеситів про нову небезпеку

Сирійський сценарій: Братчук попередив одеситів про нову небезпеку
В Одесі почали знаходити вибухові речовини сучасного зразка. Фото: pixabay.com

Ніч в Одесі й області минула під сигнали повітряної тривоги, але без обстрілів.

Ворог намагається реалізувати в Україні "сирійський сценарій", знищуючи цивільну інфраструктуру. Водночас сили оборони області продовжують виконувати бойові завдання, заявив уранці 29 липня речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

"Терор росіян продовжуватиметься. Якщо ви бачите підозрілі предмети, не варто одразу їх брати до рук. Краще повідомити фахівцям, адже в Одесі є приклади, коли містяни знаходили вибухові речовини сучасного зразка. Не забувайте також про небезпеку купання у морі та спроб відвідати пляжі. Напередодні дві людини у Коблево на Миколаївщині загинули від вибуху міни", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купалися, попри заборону: в Коблевому на міні підірвалися двоє людей

На Південному напрямку Збройні сили України знищують росіян, їхню бойову техніку та склади з боєприпасами, додав Братчук.

Українські військові точними ударами знищили чотири склади боєприпасів противника в Генічеському, Херсонському, Каховському та Бериславському районах Херсонської області. У ході виконання завдань, ракетно-артилерійські підрозділи ліквідували 36 російських солдатів, знищили три танки, три гаубиці "Мста-Б", радіолокаційну станцію "Зоопарк-1", а також чотири бронемашини.

Зараз ви читаєте новину «Сирійський сценарій: Братчук попередив одеситів про нову небезпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі