четвер, 21 липня 2016 17:45

Сім'ї бійців АТО в таборі відпочинку поселять у наметах

Сім'ї бійців АТО в таборі відпочинку поселять у наметах
velosvarus.livejournal.com

Для сімей бійців АТО відкрили наметовий кемпінг. Його розмістили на березі річки в селі Рибаче Літинського району. Табір відкрили за ініціативи громадської організації "Бойові бджілки".

"Головна суть, щоб вся сім'я була разом. Немає такого, що чоловік вдома, а в таборі лише його дружина з дітьми. З ними усіма буде спілкуватися психолог. Такі табори корисні для всієї сім'ї. В перший день чоловік каже, на що жінка його сюди привела, а в останній день дякує, що його взяла, - розповідає Gazeta.ua заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації Ірина Коцюбівська. - Вони ж опиняються в максимально наближених польових умовах. Сплять в наметах. Користуються загальним душем. Вчаться все робити разом".

Якби не дощі, табір відкрили б ще учора. Тому заїзди табірної зміни змістилися на кілька днів.

"Табір працюватиме до кінця літа. Кожна зміна розрахована на 5 днів для 5 сімей. Запланували вісім змін по 20 чоловік.

Читайте також: 14-річній мамі депутати дозволили ще рік пожити у соціальному центрі

Для бійців АТО і їх дружин та дітей нададуть безкоштовні намети, харчування. Самі теж зможуть за бажанням готувати. Є мангали. Їх навчать віндсерфінгу, SUP-бoрдингу.

Зараз ви читаєте новину «Сім'ї бійців АТО в таборі відпочинку поселять у наметах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі