понеділок, 18 липня 2016 18:09

14-річній мамі депутати дозволили ще рік пожити у соціальному центрі

Депутати Вінницької обласної ради дозволили 14-річній Тетяні Гусак з Бершадського району проживати рік у Козятинському обласному соціальному центрі матері та дитини зі своєю півторарічною донькою Анастасією. Дівчина мешкає там з перших місяців після народження дитини.

"Їй нікуди йти. Вона би просто залишилась на вулиці. Вдома її ніхто не чекає. Сподіваємось, що за рік у неї все налагодиться" - сказала Gazeta.ua депутат Людмила Станіславенко.

Автор: Тетяна САРАХАН
  Людмила Станіславенко (справа)
Людмила Станіславенко (справа)

Тетяна Гусак завагітніла 12-річною. Вона єдина у практиці вінницьких лікарів, яка народжувала у 13 років. З перших днів народження знала, як міняти памперси, колихати, одягати дитя.

Автор: Тетяна САРАХАН
  Тетяна Гусак
Тетяна Гусак

Дівчина — із багатодітної родини. Її мати 31-річна Катерина має шістьох дітей. Коли народилася її онука Настя, жінка розповіла Gazeta.ua, що чекала її приїзду. Зізнавалась, що прийме немовля, як свою дитину. Мала від старших дітей візок, люльку, одяг.

Читайте також: Які наслідки може мати флешмоб "Я не боюся сказати"

Нагадаємо, у селі Лука-Мелешківська Вінницького району у житловому будинку відкрили кризoвий центр "Дім Мама". Вінницький підприємець Oльга Череватoва купила 3-поверховий будинок і поселяє в ньому матерів з дітьми, які залишились без житла. Їм дозволяють жити до півтора року безкоштовно.

Зможуть поселити 25 сімей. Матерів додатково навчають шиттю, кулінарії та перукарському мистецтву. В цей час підшукують їм роботу та житло. Будинок куплять на зекономлені дитячі гроші.

Зараз ви читаєте новину «14-річній мамі депутати дозволили ще рік пожити у соціальному центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі