пʼятниця, 06 липня 2018 13:35

СБУ заборонила в'їзд в Україну угорцям, які зіграли на чемпіонаті невизнаних держав

СБУ заборонила в'їзд в Україну угорцям, які зіграли на чемпіонаті невизнаних держав
Служба безпеки також оголосила офіційні попередження двом гравцям-громадянам України зі складу вказаної команди. Фото:www.infa.ua

Організаторам та членам команди під назвою Karpatalja із числа громадян Угорщини, які взяли участь у так званому чемпіонаті невизнаних держав, заборонили в'їзд на територію України.

Таку відповідь отримав в СБУ депутат-"свободівець" Андрій Іллєнко на свій запит, - пише "Інформаційний акцент".

"Встановлено, що команада під назвою Kárpátalja (в перекладі з угорської "Закарпаття") сформована з ініціативи угорської сторони із числа етнічних угорців, частина з яких мають закарпатське походження (народилися в Закарпатській області)", – йдеться у документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатські футболісти перемогли на чемпіонаті невизнаних держав – ДНР та ЛНР не пройшли навіть відбір

Служба безпеки також оголосила офіційні попередження двом гравцям-громадянам України зі складу вказаної команди. Перед Федерацією футболу України СБУ ініціювала розгляд питання про позбавлення їх відповідних спортивних ліцензій.

На так званий "чемпіонат світу для команд невизнаних країн, регіонів, меншин і територій" поїхали футболісти із Закарпаття. Офіційно назва команди заявлена угорською мовою Kárpátalja, що перекладається саме як "Закарпаття".

Зараз ви читаєте новину «СБУ заборонила в'їзд в Україну угорцям, які зіграли на чемпіонаті невизнаних держав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі