понеділок, 04 червня 2018 09:20

"ДНР та ЛНР не пройшли кваліфікацію" - на змагання сепаратистів поїхали закарпатці

"ДНР та ЛНР не пройшли кваліфікацію" - на змагання сепаратистів поїхали закарпатці
Замість ЛДНР: закарпатські футболісти поїхали на змагання сепаратистів. Фото: Херсонские факты

На так званий "чемпіонат світу для команд невизнаних країн, регіонів, меншин і територій" поїхали футболісти із Закарпаття.

Турнір проходить у Лондоні. Про це розповів український волонтер Родіон Шовкошитний у Facebook.

"Угорці все ніяк не заспокоюються. Сепаратисти, а також "невизнані країни, регіони, меншини та території" зібралися зараз в Лондоні і шпілять в ногам'яч на своєму чемпіонаті світу. Україну там репрезентує одна команда. Ні, не ДНР. Ні, не ЛНР. Це "Закарпаття"", - написав Шовкошитний.

За його словами, офіційно назва команди заявлена угорською мовою Kárpátalja, що перекладається саме як "Закарпаття".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зазирнути під броню: стартували міжнародні змагання бойових машин

"На емблемі прапори України та Угорщини, територія Закарпатської області України, ведмідь та якийсь надпис угорською. На попередньому чемпіонаті там грали українці, зараз угорці. До речі, рукожопи з ДНР та ЛНР теж брали участь у цьому чемпіонаті, але не пройшли кваліфікацію. Як добре, що у нас там 128-ма стоїть. Якраз гірсько-штурмовою зробили", - додав волонтер.

Росії варто видати міжнародним організаціям лідерів бойовиків ДНР і ЛНР, щоб звалити на них всю провину за знищення малайзійського Boeing в небі над Донбасом 2014 року. Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров.

Зараз ви читаєте новину «"ДНР та ЛНР не пройшли кваліфікацію" - на змагання сепаратистів поїхали закарпатці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі