пʼятниця, 01 червня 2018 08:41

У Росії розповіли, як зливатимуть бойовиків

У Росії розповіли, як зливатимуть бойовиків
Ватажка ДНР Олександра Захарченка і решту російський найманців Кремль може злити міжнародним організаціям. Фото: відкриті джерела

Росії варто видати міжнародним організаціям лідерів бойовиків ДНР і ЛНР, щоб звалити на них всю провину за знищення малайзійського Boeing в небі над Донбасом у 2014 році.

Про це в ефірі радіо "Эхо Москвы" заявив російський публіцист Олександр Невзоров, пише "Апостроф"

Кремль програв "інформаційну битву" за збитий літак, тому тепер Росії треба шукати можливості для відходу від відповідальності, зауважив він.

"Я просто хочу пояснити, що треба було зробити, звичайно. В цьому випадку треба було швиденько знайти крайніх і повісити на них всю відповідальність за злочин, тому що все можна завжди пояснити чиєїсь дурної самодіяльністю. Тим паче, що кримінальники на Донбасі - це все одно витратний матеріал, від якого все одно рано чи пізно доведеться позбавлятися. І зараз з'явилася можливість позбутися від них красиво і з дуже великою користю ", - сказав Невзоров.

"Ось якщо в Амстердам, де проходить розслідування, прийдуть посилочки з Гіркіним, Захарченком, то у Кремля все-таки з'являється хоч якийсь шанс вийти сухим з води", - заявив публіцист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збитий Boeing: розкрився масштаб російської брехні

24 травня 2018 року Міжнародна слідча група довела вину Росії у катастрофі літака Boeing-777 на Донбасі. Відповідні докази надали громадськості. Але поки слідство не може відповісти на питання, чому був збитий літак і хто конкретно несе за це відповідальність.

Зараз ви читаєте новину «У Росії розповіли, як зливатимуть бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі