середа, 01 червня 2016 13:32

СБУ викрила спробу переправлення прихильників ІДІЛ до Європи

СБУ викрила спробу переправлення прихильників ІДІЛ до Європи

У Харкові Служба безпеки України викрила спробу переправлення прихильників міжнародної терористичної організації "Ісламська Держава" з території Сирійської арабської республіки транзитом через Україну до країн Західної Європи.

Організатором нелегального переміщення був громадянин однієї з сусідніх країн, який перебуває в Україні незаконно. Його підозрюють у можливій причетності до терористичної діяльності, повідомляє прес-центр СБУ. На одній з квартир у спальному районі Харкова зловмисник під прикриттям релігійної діяльності приймав прихильників "ІД" та мав намір переправити їх до Європи.

Під час обшуку на квартирі співробітники спецслужби виявили організатора каналу та ще двох осіб, підготовлених до подальшого нелегального переправлення.

Як зазначив у бесіді з кореспондентом Gazeta.uaпредставник СБУ, це перший випадок викриття подібної незаконної діяльності у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «СБУ викрила спробу переправлення прихильників ІДІЛ до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі