неділя, 17 квітня 2022 14:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни обстрілюють позиції ЗСУ й тероризують ракетними ударами - Назаров

Росіяни обстрілюють позиції ЗСУ й тероризують ракетними ударами - Назаров
Війна в Україні: російські військові тероризують південь України ракетними ударами Фото: rivnenews

На Миколаївщині та Херсонщині російські окупанти укріплюють свої позиції.

Оскаженіло гатять як по позиціях ЗСУ, так і по населених пунктах із цивільними, повідомляє офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров у Telegram.

"Вивільнену від сухопутних ворожих сил територію Миколаївщини ворог продовжує тероризувати ракетними та артилерійськими ударами, намагаючись поцілити в об'єкти критичної інфраструктури", - сказав Назаров.

У Чорноморській операційній зоні триває маневрування корабельної групи ворожого флоту, озброєного крилатими ракетами. Тому рівень загрози ракетних ударів залишається високим.
Наміри оскаженілих і деморалізованих військ можуть бути абсолютно непередбачуваними, тож і загроза висаджування десанту залишається.

Проте й ворог має втрати - тільки за цю ніч ми знищили 15 рашистів і дві одиниці важкої броньованої техніки та озброєння, зазначив офіцер.

У перервах між обстрілами армія мародерів безчинствує на тимчасово окупованих територіях Херсонщини. Залякування, насильство, знущання з українців заохочує військове командуванням окупаційних військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог намагається наступати на півдні. ЗСУ готуються "зустрічати"

Створюючи своєю присутністю в населених пунктах області гуманітарну кризу, у Херсоні окупанти продовжують підготування та агітацію місцевих до участі в референдумі щодо створення чергової недореспубліки.

Після знищення російського крейсера "Москва" атаки на Україну посилилися. Ворог мстить, повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони Півдня України Наталія Гуменюк. Каже, триватимуть ракетні атаки, артилерійські обстріли. Не відкидають десантну операцію.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обстрілюють позиції ЗСУ й тероризують ракетними ударами - Назаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі