четвер, 06 березня 2014 00:37

Російські військові поступово відступають з кримського фронту

Зміни на кримському фронті. Від військових частин у Бахчисараї, Феодосії, Євпаторії, Приозерному та Перевальному відступили російські військові, разом із технікою. Натомість контрольно-пропускні пункти і далі блокують люди у цивільному, ідеться в нічному випуску ТСН.

Про це ТСН розповіли офіцери українських частин. Зміну дислокації російських сил вони сприймають з осторогою і, про всяк випадок, готуються до провокацій. Відступили від військових частин, але не від Криму. Як стало відомо ТСН, колони російських вояків вирушили у бік Судака.

Велике скупчення військових, зокрема, помітили у селищі Грушівка. Місцеві мешканці звертають увагу, що там дуже багато лісів і не виключають, що саме там ховатимуться російські війська. Від деяких частин російські війська відступають, але радикально налаштовані у цивільному - залишаються. Провокацій від них остерігаються у військових частинах в Бахчисараї, Феодосії та Перевальному. В облозі досі штаб Військово-морських сил України в Севастополі.

Напруга не спадає на мисі Фіолент, у Новоозерному та Новофедорівці, Балаклавській бухті, військовій частині в Керчі, та автомобільних шляхах в Чонгарі та Армянську. Журналістам потрапити у заблоковані частини майже неможливо. В усіх військових частинах, із якими нам вдалося зв'язатися, офіцери запевняють, що вони залишаються вірними Україні.

Нагадаємо, російські військові вже кілька днів блокують військові об'єкти у Криму. Озброєні чоловіки – у формі кольору хакі, але без розпізнавальних знаків. Їх місцеві жителі називають "зеленими чоловічками". Світова спільнота засудила дії Росії і вимагає негайно вивести війська з України. Проте Російська Федерація на це поки не реагує. Країни світу дали час Путіну до 7 березня вивести війська з Криму, погрожуючи санкціями.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові поступово відступають з кримського фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі