субота, 12 листопада 2022 09:29

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ атакувала Харківщину: перші подробиці про постраждалих і руйнування

РФ атакувала Харківщину: перші подробиці про постраждалих і руйнування
У Чугуївському районі внаслідок обстрілів окупантів отримала поранення та була госпіталізована 80-річна жінка. Фото: t.me/synegubov

Протягом минулої доби ворог обстрілював мирне населення прилеглих до лінії зіткнення та кордону з Росією населених пунктів Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.

В селі Вовчанські хутори Чугуївського району обстрілами пошкоджені об'єкти фермерських господарств, сталися пожежі, повідомив уранці 12 листопада голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram. Минулося без постраждалих.

"У Салтівському районі Харкова на касетному боєприпасі підірвалися та отримали поранення двоє хлопців 15 та 12 років. Постраждалі госпіталізовані до лікарні, їм надається уся можлива допомога, їхній стан медики оцінюють як середній. В Чугуївському районі внаслідок обстрілів окупантів отримала поранення та була госпіталізована 80-річна жінка", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія з новою силою атакувала Харківщину: є поранені

Триває розмінування регіону. За добу піротехніки знешкодили 294 вибухонебезпечних предмети.

"На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Наші військові відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Масютівка та Орлянка Куп'янського району. Віримо в наших захисників та працюємо на перемогу", – наголосив Синєгубов.

11 листопада повідомляли, що у Харкові на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє дітей. Нещасний випадок стався у Салтівському районі.

Зараз ви читаєте новину «РФ атакувала Харківщину: перші подробиці про постраждалих і руйнування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі