середа, 29 травня 2019 12:44

П'яна студентка випала з 7-го поверху

П'яна студентка випала з 7-го поверху
У Львові п'яна студентка випала з сьомого поверху. Фото: kor.ill.in.ua

У Львові 15-річна студентка випала з 7-го поверху гуртожитку.

У прес-службі Львівської міської ради повідомили, що 15-річна "дівчина перебувала у стані алкогольного сп'яніння". Її з діагнозом "перелом кісток тазу, відкритий перелом гомілковостопного суглоба" доставили до 8-ї міської клінічної лікарні, повідомляє Кореспондент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині сталася масштабна ДТП: є загиблі

"Сьогодні близько 1:50 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Зеленій у Львові з вікна багатоповерхового будинку випала дівчина. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили правоохоронці, 15-річна жителька Закарпатської області випала з вікна 7-го поверху гуртожитку одного зі львівських навчальних закладів. Унаслідок падіння дівчина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована", - повідомили в поліції.

У мерії кажуть, що йдеться про гуртожиток Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну.

У ніч на 29 травня до одного з пологових будинків Києва лікарі швидкої допомоги привезли 25-річну вагітну жінку. Вона перебувала у шоковому стані та кидалася під автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «П'яна студентка випала з 7-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі