неділя, 27 березня 2022 12:45

Спецтема: Війна Росії проти України

"Пташка" доліталася: біля Ізюму ЗСУ знищили новітній винищувач окупантів

"Пташка" доліталася: біля Ізюму ЗСУ знищили новітній винищувач окупантів
ЗСУ вже збили більше сотні літаків ворожої армії. ФОТО: Генштаб

На Харківщині тривають бої у напрямку міста Ізюм. Українська протиповітряна оборона сьогодні знищила там новітній російський винищувач Су-34.

Також окупанти вночі обстрілювали Харків, написав у своєму телеграм-каналі голова харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Окупанти наносили удари зі зброї дальньої дії - близько 15 разів. За ніч рятувальники виїздили на пожежі, викликані обстрілами, у Московський та Слобідський райони міста", - зазначив Синєгубов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти нещадно обстрілюють Ізюм - пʼятеро загиблих

Збройні сили України утримують позиції біля Харкова та по деяких напрямках ідуть в контрнаступи, звільнили село Гусарівка, ідеться в дописі голови ОВА.

Повітряні сили ЗСУ знищили щонайменше 12 безпілотників різних типів та три крилаті ракети російський окупантів. Безпілотні літальні апарати рашисти використовують для проведення повітряної розвідки, повідомили у пресслужбі командування Повітряних Сил.

Зараз ви читаєте новину «"Пташка" доліталася: біля Ізюму ЗСУ знищили новітній винищувач окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі