неділя, 27 березня 2022 01:28

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили 12 безпілотників окупантів та три крилаті ракети

ЗСУ знищили 12 безпілотників окупантів та три крилаті ракети
Захисники збили один російський літак. Фото: facebook.com/kpszsu

Повітряні сили ЗСУ знищили щонайменше 12 безпілотників різних типів та три крилаті ракети російський окупантів.

Безпілотні літальні апарати рашисти використовують для проведення повітряної розвідки, повідомили у пресслужбі командування Повітряних Сил.

"Є гарні новини і від Десантно-штурмових військ. Сьогодні воїни однієї з бригад ДШВ із переносних ракетних комплексів збили три крилаті ракети, що несли смерть українцям", - пишуть у повідомленні.

26 березня захисники збили всього один літак російських військ. Ворог суттєво знизив авіаційну активність в повітряному просторі України і наносить масовані ракетні удари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополь зайшли військові з Південної Осетії - яка ситуація в місті

"Активні дії у небі продовжує авіація Повітряних Сил, винищувачі патрулюють повітряний простір, здійснюючи перехоплення повітряних цілей, винищувальне прикриття військ та об'єктів. Ударна авіація продовжує завдавати ударів по військах рашистів на визначених напрямках", - зазначають у пресслужбі.

Окрім цього, командування прокоментувало ракетні удари по Львову. Вони влучили у базу зберігання пального та по території бронетанкового заводу.

"Втім, зрозуміло, чому саме Львів став нині мішенню Путіна. Це промовистий політичний ляпас президенту США, який саме в той час перебував у якихось 10 хвилинах польоту ракет окупантів від атакованого Львова", - наголосили у відомстві.

Під час обстрілу Львова президент США Джо Байден саме виступав у Польщі з приводу війни в Україні. Перед виступом у Королівському палаці у Варшаві він назвав президента РФ Володимира Путіна м'ясником.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили 12 безпілотників окупантів та три крилаті ракети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі