пʼятниця, 21 лютого 2020 05:15

Протести в Нових Санжарах: затриманим загрожує до 8 років в'язниці

Протести в Нових Санжарах: затриманим загрожує до 8 років в'язниці
Затриманим в Нових Санжарах загрожує до восьми років в'язниці. Фото: Укрінформ

Під час сутичок у Нових Санжарах, куди евакуювали українців та іноземців з Китаю, поліція затримала 24 людини. Їм загрожує до 8 років позбавлення волі.

"Доставили їх в територіальний підрозділ поліції частково. Можливо, в сусідні підрозділи. Дивлячись на те, які злочини вчиняли, - повідомив речник Нацполіції Полтавської області Юрій Сулаєв, пише "РБК-Україна".

"Це злочини тяжкі. Це стаття Кримінального кодексу про масові заворушення. Там санкція передбачає 5-8 років позбавлення волі", - пояснив Сулаєв.

У поліції також порушили статтю про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв. Підозрюваним у побитті поліцейських загрожує до 5 років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові Санжари охоронятимуть 300 нацгвардійців - Гончарук

У Нових Санжарах між поліцією та місцевими жителями сталася сутичка. Для припинення правопорушення працівники поліції встановили більше 10 найбільш агресивно налаштованих людей, роз'яснили їм юридичні наслідки вчинення протиправних дій та провели превентивні бесіди.

Зараз ви читаєте новину «Протести в Нових Санжарах: затриманим загрожує до 8 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі