середа, 13 вересня 2017 04:12

Почали видавати премії за кожного нового працівника

Автор: UAprom
  У Дніпрі на нового приведеного працівника виплачують  грошову
У Дніпрі на нового приведеного працівника виплачують грошову

У Дніпрі на заводі ДМЗ Євраз придумали закривати вакансії в оригінальний спосіб.

У заводській газеті повідомили про акцію "Приведи друга - отримай премію!". Вигода для всіх сторін очевидна: завод отримує працівника, невлаштований фахівець - роботу і зарплату, а той, хто його "посватав" - грошову винагороду, пише Депо.Дніпро.

"Зараз фахівців заманюють на роботу за кордон, ми намагаємося утримати кадри і отримати нові, ось і проводимо такі акції, - розповіла співробітниця відділу з планування, підбору і навчання персоналу заводу Оксана Коваль. - До речі, подібна діє і на Арселлор Миталл в Кривому Розі, так що ми не новачки".

Акцію запустили в кінці липня. Працівники почали агітувати знайомих влаштуватися на завод. За місяць завдяки акції колектив отримав 28 нових фахівців, а стільки ж працівників отримали грошові премії. Поки що по 400 гривень.

Винагорода виплачується тільки тоді, коли наведений друг або родич приступить до роботи. Додаткові "бонуси" отримують в тому випадку, якщо новий заводчанин протримається на робочому місці півроку або ж рік. Тоді влаштував його колега отримає 500 і 600 гривень відповідно. В цілому, за одного приведеного можна "зрубати" 1500 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі зростають зарплати для українців

В Україні відкривають 25 практичних центрів для безкоштовного навчання швачок, сантехніків та трактористів. Ці професії Уряд визнав найбільш дефіцитними.

Зараз ви читаєте новину «Почали видавати премії за кожного нового працівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі