вівторок, 01 березня 2022 20:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Найгарячіші три напрямки" - Арестович сказав, де ідуть найважчі бої з окупантами

"Найгарячіші три напрямки" - Арестович сказав, де ідуть найважчі бої з окупантами
Наші військові ведуть найбільші бої з окупантами у Херсоні, біля Харкова та Києва. ФОТО: Валерій ШМАКОВ

Найбільші бої з окупантами в Україні зараз тривають на трьох напрямках.

На північно-західних околицях Києва ЗСУ і тероборона блокують прохід ворожої техніки до столиці, у Харкові продовжуються артилерійські обстріли, а у Херсоні тривають вуличні бої, розповів в ефірі телемарафону українських телеканалів позаштатний радник голова Офісу президента Олексій Арестович.

"По Житомирській трасі, за 20-30 кілометрів від Києва – скупчення ворога. По ньому працює артилерія, аби не повадно було скупчуватися. Друга гаряча точка – Харків, де ідуть артилерійські обстріли та працює авіація противника. Наша армія дає відсіч. У Херсоні – вуличні бої. Не було гарячих повідомлень із Маріуполя", - заявив Арестович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям роздаватимуть продукти через поштові відділення

Російський десант навіть потенційно не може висадитися в районі Одеси через шторм на Чорному морі, додав радник

"Стосовно армії Білорусі, то поки на офіційному рівні бачимо лише підготовку. Достеменних відомостей, що вони перетнули кордон і беруть участь в боях проти України, поки немає", - сказав радник глави ОП.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Найгарячіші три напрямки" - Арестович сказав, де ідуть найважчі бої з окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі