пʼятниця, 14 серпня 2015 02:15

На Закарпатті СБУ знайшла схованку боєприпасів, вивезених із зони АТО

У лісовому масиві одного з районів Закарпаття Служба безпеки України виявила схованку боєприпасів, вивезених із зони антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники управління СБУ в Закарпатській області вилучили зі схованки чотири гранатомета РПГ-22, гранати Ф-1 та РГД-5 і більше 700 патронів до стрілецької зброї різних калібрів", - йдеться в повідомленні.

Автор: www.sbu.gov.ua
 

За оперативною інформацією СБУ, зброя і боєприпаси були вивезені з району проведення АТО.

"Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Причетні до незаконного зберігання боєприпасів встановлюються", - додали в СБУ.

Автор: www.sbu.gov.ua
 

Як відомо, 11 липня у Мукачевому на території комплексу "Антарес" і колишнього клубу "Червоний дракон" стався конфлікт між представниками "Правого сектору" і людьми спортивної статури з оточення народного депутата Михайла Ланьо.

За версією Закарпатської обласної прокуратури, о 14 годині 20 озброєних людей у камуфляжі з написами "Правий сектор" зустрічалися з місцевими мешканцями "з метою розподілу сфер впливу". Між озброєними людьми розпочалася стрілянина. Потім почалося протистояння з силовиками: міліцію обстрілювали з гранатометів, автоматів і кулеметів. Є поранені та вбиті. Після збройної сутички бійці "Правого сектору" переховуються в лісах Закарпаття поблизу Мукачевого.

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль заявив, що після стрілянини у Мукачевому дев'ятеро членів "Правого сектора" переховуються зі зброєю.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті СБУ знайшла схованку боєприпасів, вивезених із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі