субота, 15 квітня 2017 03:28

На Великдень кожен храм будуть охороняти правоохоронці

На Великдень кожен храм будуть охороняти правоохоронці
Фото: Волинські Новини

Біля кожного храму, де відбуватимуться Великодні богослужіння, чергуватимуть правоохоронці. Поліція Львівщини переведена на посилений варіант несення служби. Про це повідомляють повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"Основне, на що звертатимуть увагу поліцейські – це попередження порушень публічного порядку під час Великодніх свят та в обливаний понеділок. Правоохоронці нестимуть службу біля кожного храму, а також у місцях скупчення людей у Львові та в області. Збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюють вибухотехніки та кінологи, аби швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів", - розповів заступник керівника Націцональної поліції у Львівській області Андрій Таран.

Поліцейські разом з органами місцевого самоврядування будуть реагувати на порушення громадського порядку на кладовищах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рік роботи львівської поліції у цифрах

Правоохоронці звернулись до мешканців Львова та області з проханням бути взаємоввічливими та толерантними один до одного.

"Також не забувайте під час поїздок дотримуватись Правил дорожнього руху, та в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку. Веселих свят!", - бажає львівська поліція.

Правоохоронці затримали учасників транснаціонального угрупування. Злочинці спеціалізувалися на торгівлі людськими органами.

Зараз ви читаєте новину «На Великдень кожен храм будуть охороняти правоохоронці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі