середа, 04 червня 2014 13:59

На реабілітацію у Львів приїхали шахтарі, яких катували сепаратисти
1

Фото: Надане прес-службою ЛМР

Сьогодні на Львівщину приїхали на реабілітацію двоє донбаських шахтарів із родинами. Олександр Вовк та Олександр Гуров зазнали тортур в полоні сепаратистів, з якого вдалося втікти. Потім вони лікувалися у столиці.

Гостей зустрічали чиновники із Львівської облдержадміністрації та мер Львова Андрій Садовий.

"Щойно зустріли шахтарів з Донеччини, яких ми запросили до Львова на відпочинок. Бажаємо їм доброї реабілітації і відпочинку на Львівщині. Дякую усім, хто з ентузіазмом та жертовністю допоміг в організації. Дякую ОДА, готелю "Женева" та іншим готелям, які готові були прийняти, звичайним мешканцям Львівщини за допомогу і підтримку людей, які в потребі", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Шахтарів прийматимуть в трускавецькому санаторії "Женева", де вони зможуть відпочити та оздоровитися. Окрім шахтарів прибуло дві групи з Криму і Донбасу.

"Одна сім'я із восьми осіб – з Криму, інша група з Донеччини – дві родини. Вони поселяються на тимчасове проживання в Сокальському та Жовківському районах. Щодня ми приймаємо 10-20 осіб із Криму та сходу України", – каже директор департаменту соцзахисту населення ОДА Василь Мартиняк.

Зараз ви читаєте новину «На реабілітацію у Львів приїхали шахтарі, яких катували сепаратисти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі